massage

Instituut voor

Fysiotherapie &

Manuele therapie Hilversum

Valkenhoflaan 2a

1211 JC Hilversum

tel: 035-6240227 / 6246037

email: info@ifmh.nl

Wat is sportmassage?

 

Sportmassage is bedoeld ter ondersteuning van het lichaam voor, tijdens en na een prestatie. Daarbij maakt het niet uit of deze prestatie geleverd wordt tijdens het sporten of gedurende dagelijkse bezigheden.

 

Waarom Sportmassage?

 

Sportmassage is een manier om na inspanning (bijv. werk of sport) het herstel te bevorderen. Tegenwoordig willen we gezonder leven en sporten speelt daarbij een grote rol, zowel op recreatief- als op topsportniveau. Dit geldt voor zowel vrouwen als mannen, voor jong en oud.

We bewegen vaak te veel ineens, te intensief of op een verkeerde manier. Dit kan gebeuren tijdens het sporten maar ook op het werk en bij het doen van huishoudelijk werk. De spieren, pezen en gewrichten hebben dan teveel te lijden wat zich uit in o.a. vermoeidheid, stijfheid of pijn.

Ook bij eenvoudige spierpijn (minimale beschadiging van spierweefsel) kan bij onvoldoende herstel een blessure ontstaan.

 

U kunt bij onze sportmasseur, Tamara Lunacek, terecht voor een 'deelmassage' (bijvoorbeeld: of rug, of benen/voeten of nek/schouders) maar ook voor en algehele lichaamsmassage. Sinds enige tijd kunt u ook terecht voor 'Hot stone massage!'

 

 

 

U kunt een afspraak maken met Tamara Lunacek via de telefoonnummers:

 

035-6240227

035-6246037

 

voor het maken van nieuwe afspraken vinden wij het prettig als u 's ochtends tussen 8.00 uur en 11.30 uur belt.

 

Maar u kunt natuurliik ook een email sturen naar: info@ifmh.nl

 

© Copyright 2017