Team

Instituut voor

Fysiotherapie & Manuele therapie

Hilversum

Valkenhoflaan 2a

1211 JC Hilversum

tel: 035-6240227 / 6246037

email: info@ifmh.nl

Samenwerking

vinden wij zeer belangrijk. Indien wij denken dat het voor uw behandeling beter is, schakelen wij de expertise van andere paramedici in.

We onderhouden nauwe contacten met de afdeling fysiotherapie van Tergooi Ziekenhuizen, zodat uw behandeling na een ziekenhuisopname naadloos gecontinueerd kan worden.

Ten behoeve van cliënten die in onze praktijk komen met de diagnose 'functioneel neurologische stoornis', hebben wij regelmatig overleg met de afdeling neurologie van het OLVG (Lucas/Andreas ziekenhuis) in Amsterdam.

 

Onze kernwoorden zijn: "Persoonlijke aandacht", "Kleinschaligheid" en "Behandeling op maat". En... bij ons krijgt u altijd dezelfde, zeer ervaren therapeut!

 

 

Carla Redegeld is sinds 1990 werkzaam als algemeen fysiotherapeut.

Zij heeft zich gespecialiseerd in neurologische aandoeningen en andere chronische aandoeningen (zoals reuma, etalagebenen (claudicatio), MS, dementie, functioneel neurologische stoornis ('conversie'), onbegrepen neurologische klachten, de nabehandeling van herseninfarct), maar ook voor de revalidatie na een nieuwe schouder, heup of knie bent u bij haar aan het juiste adres. Zij heeft veel ervaring in het werken met ouderen.

Als u niet in staat bent zelf naar de praktijk te komen, kan de behandeling ook bij u thuis gegeven worden.

Tamara Lunacek

is een ervaren sportmasseur. U kunt bij haar terecht voor een ontspannende massage, maar ook wanneer u een beetje te fanatiek getraind hebt, kunt u bij haar terecht om de spieren weer 'los' te maken!

Peter Lunacek

Voor Manuele therapie kunt u terecht bij Peter Lunacek, één van de grootste namen op dit vakgebied.

Peter was jarenlang docent aan de Hogeschool van Amsterdam en de Stichting Opleiding Manuele Therapie (SOMT). Hij combineerde deze werkzaamheden altijd met het werk in zijn praktijk.

Regelmatig wordt hij geconsulteerd door collega's voor een second opinion wanneer zij een cliënt hebben met complexe pathologie van de wervelkolom.

Ook bij stressgerelateerde klachten kunt u prima bij hem terecht.

 

© Copyright 2015